19 ene 2023, 7:40

Ако ти 

  Poesía » De amor
454 1 4

     

             Ако ти

 

Ако ти в полунощ ме повикаш

и в сърцето ти има любов,

ако ти в полунощ ме поискаш

и изпратиш целувка и зов,

 

ще помоля звездите в небето

да ми пратят небесни коне,

ще поискам мига със сърцето,

път, пътека, която расте…

 

Във нощта ще пътувам към тебе

и макар че далече си ти,

тази тъмна магическа вечер

ще ми прати безброй светлини.

 

Ще се свържат душите ни тайно

с красотата на времето в нас,

ще обичам, обичам безкрайно

всеки миг, всеки ден, всеки час!

               Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??