Ако ти
Ако ти в полунощ ме повикаш
и в сърцето ти има любов,
ако ти в полунощ ме поискаш
и изпратиш целувка и зов,
ще помоля звездите в небето
да ми пратят небесни коне,
ще поискам мига със сърцето,
път, пътека, която расте…
Във нощта ще пътувам към тебе
и макар че далече си ти,
тази тъмна магическа вечер
ще ми прати безброй светлини.
Ще се свържат душите ни тайно
с красотата на времето в нас,
ще обичам, обичам безкрайно
всеки миг, всеки ден, всеки час!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени