10 jul 2012, 14:38

Ако ти стиска 

  Poesía
802 1 13



Не очаквай от мен да бъда добра,

по-скоро хладна, дори безразлична.

Почти не говоря, обратно – мълча

и често поглеждам скептично …

 

Не вярвам в думи, не искам звезди

(звездите са вече изтъркана фраза).

Без преструвки, без маски и грим,

аз съм си аз …(какво да ти кажа).

 

Така че не очаквай да бъда добра

и любопитно във мен не надничай!

Това е моят начин да бъда жена,

ако ти стиска, така ме обичай!



09.07.2012

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??