Не очаквай от мен да бъда добра,
по-скоро хладна, дори безразлична.
Почти не говоря, обратно – мълча
и често поглеждам скептично …
Не вярвам в думи, не искам звезди
(звездите са вече изтъркана фраза).
Без преструвки, без маски и грим,
аз съм си аз …(какво да ти кажа).
Така че не очаквай да бъда добра
и любопитно във мен не надничай!
Това е моят начин да бъда жена,
ако ти стиска, така ме обичай!
09.07.2012
© Сияна Георгиева Все права защищены