7 ago 2015, 19:58

Ако знам 

  Poesía » Otra
320 0 2

   Да се моля или да обичам,

времето за размисъл е малко,

да живея, рими ли да спичам,

приказки ли да разказвам?!

Мислех си, отдавна съм живяла,

имам опит, имам сила, воля,

а излиза, че съм разпиляла,

времето си -

избора ми е да съм самотна!

И не може разни празни, празнодумци,

да прекъснат пътя ми, да ме тревожат,

можеше съвсем да е различно,

можеше, но е вече невъзможно.

Търся нови хора,

търся смисъл, сила

и да мога,

вдъхновението

да прегърна.

Може да е трудно,

но във  мене не умира

огънят, от който всичко тръгна.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря,бях искрена ,така се чувствам
  • Положително и истинско. И този огън не изгасва. Поздрави, красиво е.
Propuestas
: ??:??