17 dic 2007, 9:11

Акростихия 

  Poesía » Otra
854 0 16
Приоритети да нямаш приятели...
Откога си така устремен
Да храниш мъртвите,
Когато толкова живот пред тебе е разстлан?
Ровиш сред боклуците в търсене,
А намираш само кръстове,
Късове от проповедници забравени...
Антикварно неизгодни,
Толкова безбройно изнамирани,
А впоследствие повторно пак заравяни.
Твой фетиш е да си осветиш
Иконата със собствения лик!

© Тома Кашмирски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??