17.12.2007 г., 9:11 ч.

Акростихия 

  Поезия » Друга
844 0 16
Приоритети да нямаш приятели...
Откога си така устремен
Да храниш мъртвите,
Когато толкова живот пред тебе е разстлан?
Ровиш сред боклуците в търсене,
А намираш само кръстове,
Късове от проповедници забравени...
Антикварно неизгодни,
Толкова безбройно изнамирани,
А впоследствие повторно пак заравяни.
Твой фетиш е да си осветиш
Иконата със собствения лик!

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??