17 дек. 2007 г., 09:11

Акростихия 

  Поэзия » Другая
853 0 16
Приоритети да нямаш приятели...
Откога си така устремен
Да храниш мъртвите,
Когато толкова живот пред тебе е разстлан?
Ровиш сред боклуците в търсене,
А намираш само кръстове,
Късове от проповедници забравени...
Антикварно неизгодни,
Толкова безбройно изнамирани,
А впоследствие повторно пак заравяни.
Твой фетиш е да си осветиш
Иконата със собствения лик!

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??