Актрисата
бе слънчева и бяла,
усмихната и весела жена,
но в сериала роля бе играла
на унижавана, подтискана жена.
Накрай
от много сЪлзи погрозня,
и от обидите се разболя.
И ние,
във житейския театър,
какви не роли се налага да търпим.
Съдбата
е отрязала крилата ни.
Безкрили сме.
А сме били родени да летим!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados