8 jun 2018, 14:25

Актуално положение 

  Poesía » Civil
445 0 8

Мъчат ни

гърчат ни

сучат ни.

 

Хапят ни

дъвчат ни.

После ни плюват!

 

Хвърлят ни

мачкат ни

тъпчат ни.

 

Лъжат ни

пържат ни

стържат ни.

 

Душат ни

давят ни.

На глупаци ни правят!

 

А ние търпим.

Ние мълчим.

Смирено очакваме

голямото Зло

да зачене нещо добро...

 

2018 година

България

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??