8.06.2018 г., 14:25 ч.

Актуално положение 

  Поезия » Гражданска
412 0 9

Мъчат ни

гърчат ни

сучат ни.

 

Хапят ни

дъвчат ни.

После ни плюват!

 

Хвърлят ни

мачкат ни

тъпчат ни.

 

Лъжат ни

пържат ни

стържат ни.

 

Душат ни

давят ни.

На глупаци ни правят!

 

А ние търпим.

Ние мълчим.

Смирено очакваме

голямото Зло

да зачене нещо добро...

 

2018 година

България

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??