17 jun 2014, 22:21

Ала нямаш мен... 

  Poesía » De amor
569 0 2

                                                Заглавието е взаимствано от песента на

                                                Камен Воденичаров

 

Нямаш ме и няма да ме имаш.

Аз избягах много по-преди.

Трябваше да даваш, не да взимаш.

Навикът убийствено вреди.

 

Гониш ме, но няма да ме стигнеш.

Вятъра съм яхнала за кон.

Ще изчезна аз – преди да мигнеш.

Ще се срутиш ти от своя трон.

 

Искаш ме, но няма да съм твоя.

Можеш ли да хванеш облак бял?

Ще се скрия просто зад завоя.

Ще остане твоята печал

 

да ми маха за последно сбогом.

Ти ще си ужасно променен.

Може би жени ще имаш много,

ала винаги ще помниш мен.

 

http://vbox7.com/play:d2475536

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесах
  • Много добро! Чудесна интерпретация върху песента!
    Харесах,Нина!Оценявам го! Благодаря за удоволствието!
    Поздрави!!!!!!
Propuestas
: ??:??