13 sept 2011, 20:47

Алено... галено... портокалено 

  Poesía
871 0 11

С къса рокличка-портокал,

изтъркули се пъстрото лято,

спря до всяко щастливо лице и остави

карамелено сладък загар.

 

Шоколад по бедрата разсипа

и с канела посипа гърдите,

снопче слънце в очите заплете,

а по устните – сок от праскова.

 

С дъх на сол си поръси косите,

закрепи ги със щипка от смях,

после хукна лудо нанякъде лятото

… и остави следи сладоледени.

 

 

 

Музика>>>Къде си, лято...

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??