8 jun 2007, 21:15

Алено (миниатюра) 

  Poesía
582 0 4



Ширнало се море зелено
с вълни от вятъра набраздено.
Танцуват в него алени слънца -
на макове копринените личица.






© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??