7 ene 2018, 22:04

Алиса 

  Poesía
287 0 3

Поиска пак да бъда жива.

Дойдох от мъртвите поля

на някаква пустиня дива

в карирана пола.

 

Но неотменна е смъртта ми

в душата – шахматно поле,

игра на думи – любовта ми

и карта от тесте.

 

7.01.2018   8:00

 

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??