7 янв. 2018 г., 22:04

Алиса 

  Поэзия
316 0 2

Поиска пак да бъда жива.

Дойдох от мъртвите поля

на някаква пустиня дива

в карирана пола.

 

Но неотменна е смъртта ми

в душата – шахматно поле,

игра на думи – любовта ми

и карта от тесте.

 

7.01.2018   8:00

 

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??