Напразно блуждаене
и търсене нa знак.
Безгрижно веселие
във пълен мрак.
Безкрайно копнение
по невъзкръснал грях...
И истина, скрита зад лъжа,
и чувства, задушени във мъгла.
...
Краят не е ли ново начало?
Началото не е ли търсеният край?
© Ив Todos los derechos reservados