Jun 26, 2009, 5:50 PM

Ало, чуваш ли ме? 

  Poetry » Love
945 0 1

Напразно блуждаене

и търсене нa знак.

Безгрижно веселие

във пълен мрак.

Безкрайно копнение

по невъзкръснал грях...

И истина, скрита зад лъжа,

и чувства, задушени във мъгла.

 

...

 

Краят не е ли ново начало?

Началото не е ли търсеният край?

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??