27 sept 2023, 6:21

Алтернативно 

  Poesía » Verso libre
132 0 0

 

А Л Т Е Р Н А Т И В Н О

 

Защо,като те боцне мъничко трънче

по голата,груба пета,

цялото тяло в болката тръпне,

нарушила общия идеал?!

 

Аз си мисля,че за да докаже,

че целият живот е Вечен стремеж,

че дребното е също толкова важно,

колкото Космичния Вечен Бумтеж.

 

Така,че докато бръмчите

на Гениалните Ваши Супер Обороти,

не мислете,че ще заличите

"дребното",за Тях което работи!

 

Отговорите на всички въпроси

са стаени не само във Тях,

всичко сложно е сглобено от "просто"-

Звезди,Комети,Планети просто са прах...

 

        31.03.2023г. Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??