27.09.2023 г., 6:21 ч.

Алтернативно 

  Поезия » Свободен стих
93 0 0

 

А Л Т Е Р Н А Т И В Н О

 

Защо,като те боцне мъничко трънче

по голата,груба пета,

цялото тяло в болката тръпне,

нарушила общия идеал?!

 

Аз си мисля,че за да докаже,

че целият живот е Вечен стремеж,

че дребното е също толкова важно,

колкото Космичния Вечен Бумтеж.

 

Така,че докато бръмчите

на Гениалните Ваши Супер Обороти,

не мислете,че ще заличите

"дребното",за Тях което работи!

 

Отговорите на всички въпроси

са стаени не само във Тях,

всичко сложно е сглобено от "просто"-

Звезди,Комети,Планети просто са прах...

 

        31.03.2023г. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??