Ти идеш, като
ангел божествен
пременен в светлина –
като сън чуден
и не естествен!
В сърцето си развяла
знамената на любовта!
Душата твоя – широка,
като безбрежната
синева! Най-красивото
цвете ще ти подаря –
Роза... Не! – моето
разцъфнало за
любовта ти сърце!
© Нако Наков Todos los derechos reservados