8 июн. 2018 г., 01:43

Ам- Яри 

  Поэзия » Любовная
511 0 2

Ти идеш, като

ангел божествен

пременен в светлина –

като сън чуден

и не естествен!

В сърцето си развяла 

знамената на любовта!

Душата твоя – широка,

като безбрежната 

синева! Най-красивото

цвете ще ти подаря –

Роза... Не! – моето

разцъфнало за 

любовта ти сърце!

© Нако Наков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??