8.06.2018 г., 1:43 ч.

Ам- Яри 

  Поезия » Любовна
513 0 2

Ти идеш, като

ангел божествен

пременен в светлина –

като сън чуден

и не естествен!

В сърцето си развяла 

знамената на любовта!

Душата твоя – широка,

като безбрежната 

синева! Най-красивото

цвете ще ти подаря –

Роза... Не! – моето

разцъфнало за 

любовта ти сърце!

© Нако Наков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??