Вали, трещи, гърми гърмеж,
трещи, гърми, вали, валеж,
гърми, вали, трещи трещеш,
беж, валеж, беж, валеж!
Ръми, ръми, ръми ръмеж,
капи, капи, капи, капеш,
беж, валеж, беж, валеж,
ама не щеш!
© Кристиан Ковачев Todos los derechos reservados