14.05.2014 г., 7:49 ч.  

Ама не щеш! 

  Поезия » Пародии
694 0 2

Вали, трещи, гърми гърмеж,

трещи, гърми, вали, валеж,

гърми, вали, трещи трещеш,

беж, валеж, беж, валеж!

Ръми, ръми, ръми ръмеж,

капи, капи, капи, капеш,

беж, валеж, беж, валеж,

ама не щеш!

 

 

 

 

© Кристиан Ковачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??