9 nov 2014, 19:30

Амбиция 

  Poesía » Filosófica
602 0 0

Загубих се. 

Основното е кръг, 

във който циркулирам -

ексцентрик, 

готов да разруши 

имагинерната обвивка

на безкрая. 

© Стефан Балди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??