Nov 9, 2014, 7:30 PM

Амбиция 

  Poetry » Phylosophy
599 0 0

Загубих се. 

Основното е кръг, 

във който циркулирам -

ексцентрик, 

готов да разруши 

имагинерната обвивка

на безкрая. 

© Стефан Балди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??