Мисли, нижещи се в редове.
Редове от празни страници.
Куп от пожълтели листи!
Празни спомени.
И чаши!
Сълзи!
Може би..Преди!
Преди толкова години.
Спомени..Мечти!
Нереални и наивни.
Равносметка!
За какво?
Размисъл!
Над всичките безумия?!
Празни мисли.
Никакви мечти!
„Трезво” стъпвам.
И планувам !
Ден за ден.
Планувам...
Просто част от нищото!
Сиво оцеляване..
© Просто Някой Todos los derechos reservados