АНАЛИЗ НА ВЕЧНОСТТА
Толкова много тъга –
точно на прага на зимата!
Ти ли си тръгваш сега?
И вероятно завинаги?
Толкова много любов –
и пропиляна в годините.
Беше – не беше готов
с мен да останеш завинаги.
Тъжен сезон предстои.
Знам ли – сълзи ще ми стигнат ли
да скрия всички следи?
И да забравя. Завинаги.
© Валентина Йотова Todos los derechos reservados