24 окт. 2020 г., 14:20  

Анализ на вечността 

  Поэзия » Любовная
326 6 8

АНАЛИЗ НА ВЕЧНОСТТА

 

Толкова много тъга –

точно на прага на зимата!

Ти ли си тръгваш сега?

И вероятно завинаги?

 

Толкова много любов –

и пропиляна в годините.

Беше – не беше готов

с мен да останеш завинаги.

 

Тъжен сезон предстои.

Знам ли – сълзи ще ми стигнат ли

да скрия всички следи?

И да забравя. Завинаги.

© Валентина Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??