5 nov 2007, 15:46

Анархист 

  Poesía » Otra
629 0 6
   

Анархист

 

Чист и беден.

Ще повърна!

По-добре  вмирисан звяр!

В анархист ще се превърна.

За маймуните богати,

ще съм  гладен ягуар.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??