Nov 5, 2007, 3:46 PM

Анархист 

  Poetry » Other
622 0 6
   

Анархист

 

Чист и беден.

Ще повърна!

По-добре  вмирисан звяр!

В анархист ще се превърна.

За маймуните богати,

ще съм  гладен ягуар.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??