25 oct 2012, 15:00

Анатема... (акро...) 

  Poesía » Otra
462 0 0
Ако аз не мога без теб,
Нека и ти не можеш без мен!
Ако тъга изпълва душата ми,
Тъга да изпълва и твоята!
Единствен си! Единствена да съм и аз!
Моят живот е ад без теб!
Ад да бъде и твоят без мен!

© АСИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??