25.10.2012 г., 15:00 ч.

Анатема... (акро...) 

  Поезия » Друга
461 0 0
Ако аз не мога без теб,
Нека и ти не можеш без мен!
Ако тъга изпълва душата ми,
Тъга да изпълва и твоята!
Единствен си! Единствена да съм и аз!
Моят живот е ад без теб!
Ад да бъде и твоят без мен!

© АСИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??