27 dic 2019, 12:11

Анатомия 

  Poesía » Verso libre
600 0 0

Забих на кол сърцето си

Тичах боса върху огъня

Искам да крещя

Дробовете ми са пълни с дим

Изкашлях си мозъка

И изпих отровата ти.

© Наталия Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??