Dec 27, 2019, 12:11 PM

Анатомия 

  Poetry » Free verse
599 0 0

Забих на кол сърцето си

Тичах боса върху огъня

Искам да крещя

Дробовете ми са пълни с дим

Изкашлях си мозъка

И изпих отровата ти.

© Наталия Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??