27.12.2019 г., 12:11 ч.

Анатомия 

  Поезия » Свободен стих
593 0 0

Забих на кол сърцето си

Тичах боса върху огъня

Искам да крещя

Дробовете ми са пълни с дим

Изкашлях си мозъка

И изпих отровата ти.

© Наталия Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??