29 oct 2007, 23:46

Ангел Бял 

  Poesía » Formas orientales
986 0 4
Изглежда твърде много съм видяла
и твърде много преживях –
не мога да съм Ангел Бял,
не мога повече да съм добра!

Не мога да съм Ангел
и не искам вече,
защото чувство дяволско
във мен облече:
белите крила!

март 2006
октомври 2007

© Ема Венева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??