Oct 29, 2007, 11:46 PM

Ангел Бял 

  Poetry » East forms
1021 0 4
Изглежда твърде много съм видяла
и твърде много преживях –
не мога да съм Ангел Бял,
не мога повече да съм добра!

Не мога да съм Ангел
и не искам вече,
защото чувство дяволско
във мен облече:
белите крила!

март 2006
октомври 2007

© Ема Венева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??