29 окт. 2007 г., 23:46

Ангел Бял 

  Поэзия » Восточные формы
985 0 4
Изглежда твърде много съм видяла
и твърде много преживях –
не мога да съм Ангел Бял,
не мога повече да съм добра!

Не мога да съм Ангел
и не искам вече,
защото чувство дяволско
във мен облече:
белите крила!

март 2006
октомври 2007

© Ема Венева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??