17 dic 2014, 21:10  

Ангел черен 

  Poesía » De amor
369 0 1

Крила разкриля ангел черен,

Отправя взор през бяла светлина,

Дух неуморен държи го ведър,

В последен порив през пепелта.

 

Стремежът славен към свобода го отвежда,

По спиралата на живота и смъртта,

И ангелът пременен с одежда,

Остава верен на Любовта.

 

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това ми прилича на една компютърна игра, на която играе синът ми.
Propuestas
: ??:??