17 дек. 2014 г., 21:10  

Ангел черен 

  Поэзия » Любовная
334 0 1

Крила разкриля ангел черен,

Отправя взор през бяла светлина,

Дух неуморен държи го ведър,

В последен порив през пепелта.

 

Стремежът славен към свобода го отвежда,

По спиралата на живота и смъртта,

И ангелът пременен с одежда,

Остава верен на Любовта.

 

© Стефан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това ми прилича на една компютърна игра, на която играе синът ми.
Предложения
: ??:??