Ангел си
На облак бял се нося
и летя в една посока
окрилен от любовта ти
в безкрая на копнежа!
Без крила,
без пух и перушина,
ти Ангел си,
закрилник на духът ми!
Над болката и самотата
над гордостта ми и вината
ме възнасяш
само със усмивка,
опиянен от страстта ти пивка!
Надеждата в живота носиш
дълбоко в теб стаена,
насладата в дар изливаш
с никой не споделена!
Ще полети ме сред простора
вплетени един във друг,
носени от любовта ни само,
като дъга, започваща от тук!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados