Jan 28, 2010, 11:18 AM

Ангел си 

  Poetry » Love
811 0 2

 

 

 

Ангел  си

 

На  облак  бял  се  нося

и  летя  в  една  посока

окрилен  от  любовта  ти

в  безкрая  на  копнежа!

Без   крила,

без  пух  и   перушина,

ти  Ангел  си,

закрилник   на   духът  ми!

Над  болката  и   самотата

над  гордостта  ми   и   вината

ме  възнасяш

само  със   усмивка,

опиянен   от  страстта  ти   пивка!

Надеждата   в   живота   носиш

дълбоко  в   теб  стаена,

насладата в  дар   изливаш

с  никой  не   споделена!

Ще  полети ме   сред   простора

вплетени   един  във  друг,

носени   от   любовта  ни  само,

като  дъга, започваща   от   тук!

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??