2 mar 2022, 10:22

Ангелче 

  Poesía » De amor
663 2 0

Всеки ден те търся аз всеки ден си мечтая аз

Обичам те още от първия път щом докоснах ръката ти

Точно тогава думата любов се появи в сърцето ми.

 

Ти си сладка красива и така с добра душа
А очите ти  синьо зелени  чак  като те гледам
Не мога да отделя погледа си от теб.

 

Благодаря  ти мила  моя за всичко  благодаря ти …
Името ти Мелек означава Ангел, точно такава си
Ангелчето ми даже очите ти  описва  душата  ти и описва света ти
Синьо като морето небето  
А  зеления цвят описва земята тревата  дърветата
Ти  си ангелчето ми .

 

Благодаря на Бог за това че те имам и ще те имам до край
Обичам те  обичам те . Дадох любовта си  но повече получих
от колкото трябваше . Твоите ръце нежни топли искам да ме
галят  без да спират дори за минутка  дори. Обичам те !

© Веселин Алексиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??