15 jun 2022, 12:17

Ангели 

  Poesía
223 0 1

Те са там, тихо присъстват

в нежния бриз на морския повей.

Невидими до нас съществуват

с грижа, поверена от горе.

 

Шумолят с листата, шепнат в снега,

целуват ни с дъждовните капки.

Прегръщат ни с вятъра в утринта

и следват с безшумните крачки.

 

Мълчаливи сядат до нас…

Пазители от неприветливи сили.

Ангелите, приятели на всяка душа

Невидими стражи, божествени, мили.

 

Послушай сърцето в тихия час,

успокой сетивата и вдишай ефира!

Долови ритъма на свойта душа

и благодари чрез тях на Всемира!

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??