27 sept 2019, 23:58

Ангели от Рая 

  Poesía
232 0 1

Гарга рошава, гнездо гради!!!

Лудост е на грешно го твори..

Повярвала че гълъб бял е,

че живота нейн идеал е.

 

Но всъщност всичко е било магия...

от нея всеки, мазал е филия.

Всеки търсил е спасение!

Но единствено за свое облекчение.

 

А щурите съседи, умора не познават.

На клада биха те качили теб.

И огъня, пречистваш биха ти запалили

единствено да оцелеят те.

 

А ти се молиш за спасение,

за тяхното и твоето уви...

Лудетени, Ангели от Рая

Безмилостно, изстрадали души.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да така е мила,Благодаря!!!
Propuestas
: ??:??