27 ene 2019, 16:59

Ангелите имат ден 

  Poesía
534 1 2

Ангелите също имат ден.
В петък се явяват да помагат.
Опитът го казва вместо мен.
Ангелски сега се забавлявам.

Ангелите вечно са добри,
не допускат в пропастта да паднеш.
Всеки има ангелски очи,
важно е да искаш и да вярваш.

И когато ходиш по ръба,
чакай петъка за своят ангел.
Петъците раждат чудеса
и ти спускат личен арахангел.

Той, със свойте ангелски криле
ще те вземе и ще ти помогне.
Моят ангел петъчен, дойде
и от студ ужасен с дух ме стопли.

Петъците, ангели летят.
Седмицата свършва, но това е
само в нашият побъркан свят...
Ангелът??? Той своето си знае!

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??