Не искам да звучи банално.
(Всички пътища до теб ще извървя).
Посланието ми все ще бъде силно,
а в очите ти - поредната сълза!
Дори когато легна на легло,
за теб ще са последните ми думи.
"Не се предавай никога, любов"
и писмо в ръката ми, с твоето име!
Живей и винаги помни,
че ще те пазя там отгоре.
Макар да пиша всичко през сълзи,
не искам никога да виждам твоите!
И за мълчанието прости.
Обичам те, макар и на раздяла.
Напред не спирай да вървиш,
да не остане в тебе жива раната!
© Калоян Калинов Todos los derechos reservados