Твоето докосване е пролет -
разпъпва цялата ми същност.
Ръцете ти ме носят в полет...
Два ангела сме ние всъщност.
Забравили за грях и суета
политаме в сияние лъчисто
и нежно се докосваме с крила
и търсим онова, което липсва...
Онази тиха топлина
и отразената в зеници нежност,
която ни потапя във мига,
разливаща се в нас безбрежност...
Уханието на любов замайва,
трепти по всички сетива!
Потъвам цялата и зная,
че изживявам ангелска мечта!
© Румяна Todos los derechos reservados